vrijdag 16 juli 2010

Getting started

Nou, we zijn er dan.
We waren al vroeg op Schiphol na een kort nachtje. De grootste taxibus van Utrecht stond om 20 over 6 op ons te wachten aan de Oudegracht. Gelukkig waren de ouders van Sven standby want alle bagage kon er niet in. De hondenkennel nam natuurlijk veel te veel plaats in en verder hadden we nogal veel koffers (understatement).
Dinsdagavond hebben we nog met de nodige moeite alle laatste restjes die we mee wilden nemen in hoekjes van koffers zitten duwen - alles was dus overvol.
Op Schiphol ging Sybrandus nog evne Bello uitlaten die prompt een grote boodschap deed in de vertrekhal.
Het inchecken ging goed, dankzij Sven zijn grote teen die de weegschaal wat omhoog heeft geduwd. Gelukkig had de incheck stewardess dit niet door, maar we hadden desondanks toch nog overgewicht en we moesten een extra 100 euro afrekenen bij de overgewicht balie op Schiphol. Daar ook afscheid genomen van Bello die in zijn bench moest..

Daarna volgde natuurlijk het afscheid van de familie. Jessica, David en de kinderen waren er en met de nodige tranen liepen we door de douane.

In het vliegtuig waren we allemaal zo kapot dat we met zijn vijfen volgens mij zo'n twee uur geslapen hebben. Hierdoor waren we er lekker snel!
Op Curacao aangekomen stond Bello al in de bench klaar bij de koffers en het is ongelooflijk hoe fris zo'n hondje uit een vliegtuig komt. Hij was erg vrolijk en deed gelijk een enorme welkomstplas in de hal waarna we gesommerd werden door een medewerker dat honden toch echt in de bench moesten blijven.
Nadat Sven een aantal keer met de koffers op en neer was gelopen - de bagagekarren waren op - gingen we in 2 auto's op weg naar ons huis.
Daar stond Anne-Marie (de eigenaresse van het landhuis) ons op te wachten die 5 dagen non-stop had geklust voor ons. Wat is het een prachtig huis en met veel gevoel en liefde verbouwd en ingericht.

De kinderen waren helemaal excited en wilden gelijk zwemmen. Bello had het kennelijk ook warm want die sprong er gelijk ook in!

Anne-Marie was nog maar koud weg toen opeens Stephan Landesz, Danielle en Max en Peter op de stoep stonden! Die zijn nu op vakantie op Curacao en wilden een kijkje nemen waar wij wonen. Gezellig! Lekker een biertje gedronken aan het zwembad en we voelden ons gelijk helemaal thuis.

De kinderen vinden het huis prachtig en geweldig (eigen woorden) en Tinne vond dat we het maar moesten kopen in plaats van huren.

Maar goed, we zijn er en nu gaat ons leven hier beginnen.

In de komende weblogs zal ik wat foto's uploaden. Nu is het nog wat pril want we hebben pas sinds een paar uur internet. Dit alles dankzij Sven die vandaag de hele dag bezig is geweest met een paar dingen te regelen maar daarover meer in de volgende blogs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten