maandag 12 juli 2010

We gaan bijna!

Eindelijk is het zover...na anderhalf jaar denken en dromen vertrekken we nu echt over twee dagen!
Het is gek, maar het voelt net alsof je gewoon op vakantie gaat en er snel weer bent, maar de realiteit is anders. Door al het geregel en georganiseer hebben we eigenlijk niet genoeg tijd om van iedereen uitgebreid afscheid te nemen.
Sven is nog heel erg druk met zijn werk en ik ben, naast het inpakken, nog een complete verbouwing aan het begeleiden. We willen het huis netjes achterlaten voor de huurders en hebben daarom besloten om alles wat gedaan moest worden maar gelijk aan te pakken.

Afgelopen vrijdag hadden we ons afscheidsfeestje. Gelukkig was het geweldig mooi weer en iedereen stond heerlijk in de achtertuin te genieten van de cocktails en biertjes. Natuurlijk gebeurde wat ik al had gevreesd: veel te weinig tijd om met iedereen te praten!
We zeggen wel eens dat wij altijd het geluk aan onze kont hebben hangen want we hadden nog getwijfeld of het feestje op zaterdag moest, maar gelukkig dat we dat niet gedaan hebben want toen was er een enorm onweer met bijbehorende plensbui. Sven was Edwin naar huis aan het brengen toen het begon en het kwam in de keuken met BAKKEN naar beneden. Door al het klussen was er teveel vuil in de afvoeren gekomen waardoor de goot overliep en de keuken helemaal blank kwam te staan. Binnen mum van tijd was ik doorweekt. Ik probeerde nog de boel te redden door overal bakken te zetten en dammen van handdoeken te bouwen. Pfff, nadat Sven terug was hebben we de goot ontstopt en alles drooggedweilt. Weer een kort nachtje.

Zouden we nou straks op Curacao een beetje rust krijgen? Ik ben bang van niet...

Gisteravond de finale van het WK gekeken met David, Jessica en de kinderen. Iedereen verkleed en geschminkt, superleuk. De kinderen hadden al snel meer belangstelling voor de poesjes van de buren dus wij hebben vol spanning gekeken. Over de afloop zal ik het maar niet hebben, maar we hadden weer eens een redelijk lange nacht dus dat was een bijkomend voordeel. Hoewel, lang...ik was er toch alweer om 7 uur uit om de bouwvakkers te verwelkomen. Die staan nu sleuven in de muur te frezen om metalen pinnen in te lijmen voor de stabiliteit van de buitenmuur.
Na vandaag zijn ze klaar!!!! ook Karol en Jarek komen vandaag voor het laatst en dan zijn we weer bouwvakker vrij!!

Nu alles nog inpakken. Snel verder.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten